Dodatkowa rekrutacja na praktyki z Programu Erasmus+

Ze względu na poziom realizacji planów wyjazdowych dotyczących praktyk studenckich (SMP) w ramach programu Erasmus+ KA103HE, możliwość realizacji praktyki w roku akademickim 2017/2018 zostanie udostępniona studentom z listy rezerwowej dla rekrutacji z 2017 r.
Uniwersytet Śląski w Katowicach uruchamia także dodatkową rekrutację na praktyki. Podstawą zakwalifikowania studenta będzie program praktyki (learning agreement for traineeship) zatwierdzony i podpisany zarówno przez macierzystą jednostkę (podpis koordynatora wydziałowego oraz dziekana lub uprawnionego prodziekana), jak i przedstawiciela instytucji przyjmującej. Zgłoszenia od studentów nie uwzględnionych na liście rezerwowej będą przyjmowane do 15.02.2018 r. lub do momentu wyczerpania środków, o ile nastąpi to wcześniej. Zatwierdzone i podpisane programy praktyki (learning agreement for traineeship) należy składać w Dziale Współpracy z Zagranicą – Biurze Programu Erasmus, w budynku rektoratu, pokój 75.
 

Studia Podyplomowe Wiedzy o Społeczeństwie

Trwa rekrutacja na studia podyplomowe Wiedzy o Społeczeństwie.
Zgłoszenia proszę kierować na adres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Więcej informacji na stronie Instytutu Socjologii lub pod numerem telefonu 32 359 1109.
 
Zajęcia rozpoczynają się w semestrze letnim roku akademickiego 2017/2018.
Zapraszamy!

Dyżury dr hab. Małgorzaty Suchackiej

Dnia 21.12.2017 r. (czwartek) dyżur dr hab. Małgorzaty Suchackiej - Prodziekana ds. Kształcenia odbędzie się w godzinach 9.30 - 10.30. Pierwszy dyżur po przerwie świątecznej odbędzie się 9.01.2018 r. (wtorek) w godzinach 8.20 - 9.00.

Życzenia świąteczne

Nastrojowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych szczęśliwych zdarzeń w nadchodzącym Nowym Roku życzy Dziekan Wydziału Nauk Społecznych Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach dr hab. prof. UŚ Kazimierz Miroszewski.
 
kartka 1
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok