Dyżury dr hab. Małgorzaty Suchackiej

W dniach 15-22.03. 2018 r. dyżury dr hab. Małgorzaty Suchackiej Prodziekana ds. Kształcenia nie będą się odbywać ze względu na wyjazd na konferencję zagraniczną. Dodatkowe dyżury zostają wyznaczone na dni:
1.03.2018 r. godzina 10.00 - 11.00
6.03.2018 r. godzina 11.00 - 12.00
8.03.2018 r. godzina 10.00 - 11.00

STUDIA PODYPLOMOWE WIEDZY O SPOŁECZEŃSTWIE

Trwa rekrutacja na studia podyplomowe Wiedzy o Społeczeństwie.
Zgłoszenia proszę kierować na adres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Więcej informacji na stronie Instytutu Socjologii lub pod numerem telefonu 32 359 1109.
 
Zajęcia rozpoczynają się w semestrze letnim roku akademickiego 2017/2018.
Rekrutacja trwa do 9 marca 2018 r.
Zapraszamy!

Spotkanie dot. programu Bloku Kształcenia Nauczycielskiego w wariancie drugim

23 lutego 2018 roku o godz. 13.30 w rektoracie Uniwersytetu Śląskiego (Katowice, ul. Bankowa 12, sala nr 24) rozpocznie się spotkanie informacyjne dla studentek i studentów studiów II stopnia Uniwersytetu Śląskiego (różne kierunki), którzy są zainteresowani kontynuacją programu Bloku Kształcenia Nauczycielskiego w wariancie 2., by uzyskać przygotowanie do wykonywania zawodu nauczyciela na wszystkich etapach nauczania (czyli ukończyli kształcenie nauczycielskie na studiach I stopnia).

Blok Kształcenia Nauczycielskiego (BKN) to program dający studentom UŚ, którzy nie studiują na kierunkach i specjalnościach nauczycielskich, a którzy pragną zdobyć kwalifikacje nauczycielskie, możliwość uzyskania uprawnień do wykonywania zawodu nauczyciela. W semestrze ltenik roku akademickiego 2017/2018 wariant 2. programu BKN-u zostanie po raz ostatni zrealizowany według zasad i standardów określonych w rozporządzeniu MNiSW z 17 stycznia 2012 roku.

Dodatkowe informacje można uzyskać, pisząc pod adres e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok